Welk lettertype gebruik jij?

Geplaatst door Joris op 27 februari 2017

Ooit nagedacht over de invloed van een lettertype? Verschillende studies tonen aan dat een lettertype zeer bepalend is voor de uitstraling van je merk. Bedenk dus goed welke lettertypes je gaat gebruiken want deze bepalen niet alleen je merk maar ook de indruk van je logo, website en alle andere ontwerpen.
 
Lees meer >

Klant van de maand: De Filmhallen

Geplaatst door Joris op 31 januari 2017

Sinds de oprichting van De Filmhallen is Drukbedrijf.nl trotse leverancier van de De Filmhallen. We gingen op bezoek bij Julien en vroegen hem hoe De Filmhallen zich de afgelopen twee jaar heeft ontwikkeld.
 
Lees meer >

Menukaarten ontwerpen?

Geplaatst door Huub op 17 januari 2017

Als restaurant of café kun je niet zonder een menukaart. Maar deze moet natuurlijk wel bij je zaak passen. Wil je een klassieke kaart of een moderne, gevouwen of niet gevouwen? Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Dus neem de tijd om een juiste keuze te maken. De menukaart bepaalt mede het imago van je horecagelegenheid.
 
Lees meer >

Succes met bierviltjes!

Geplaatst door Rutger op 29 december 2016

Een bierviltje gebruik je natuurlijk om je gasten te behoeden voor een kletsnatte bar. Maar je kunt zoveel meer doen met een bierviltje. Tegenwoordig worden alle bierviltjes gewoon full color bedrukt waardoor niet alleen logo's maar ook foto's gedrukt kunnen worden worden. Zo kun je het viltje perfect inzetten als promotiemiddel.
 
Lees meer >

10 tips voor het ontwerpen van een logo

Geplaatst door Huub op 16 december 2016

Ga je een eigen bedrijf starten? Dan kun je natuurlijk niet zonder logo. Een logo ontwerpen staat dan ook bovenaan op je agenda. Met een bedrijfslogo creëer je een eigen identiteit, zorg je voor herkenning en trek je nieuwe klanten aan.
 
Lees meer >

PMS kleuren

Geplaatst door Huub op 14 december 2016

We krijgen steeds vaker vragen of wat PMS kleuren nou precies zijn en hoe je die moet gebruiken in je drukwerk. Niet iedereen is hiervan op hoogte maar het is wel handig om te weten omdat het een mooie toevoeging kan zijn voor je drukwerk. Dus waarom zou je eigenlijk PMS kleuren gebruiken?
 
Lees meer >

Design Trends 2017

Geplaatst door Rutger op 14 december 2016

Hoewel de Kerst nog niet voorbij is, kijkt 2017 alweer voorzichtig om de hoek. Aankomend jaar zullen weer verschillende design trends en stijlen naar de voorgrond treden. Wil jij voorop blijven lopen met je designer drukwerk? Let dan goed op!
 
Lees meer >

Papierformaten

Geplaatst door Rutger op 13 december 2016

Je gaat papieren drukwerk bestellen voor je bedrijf en aangekomen op de site zie je allerlei verschillende papierformaten en termen staan. Hoe moet je nu weten welk formaat je nodig hebt? Met zoveel verschillende termen A, B en zelfs C en E kun je gemakkelijk in de war raken.
 
Lees meer >

Gebruik van deze site betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert - Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Drukbedrijf.nl cookies - privacy policy