Klant van de maand: De Nederlandse Kampeerautoclub

Geplaatst door Joris op 18 september 2017

De Nederlandse Kampeerautoclub is klant van de maand. Sinds enkele jaren een trouwe klant van Drukbedrijf dat ook geresulteerd heeft in een leuke samenwerking. Een bedrijf dat gebruik maakt van ons volledige assortiment en service!
 
Lees meer >

Een vlag bedrukken die bij jouw wensen past?

Geplaatst door Matthijs op 30 augustus 2017

Ben jij van plan om je bedrijf extra te promoten door een vlag te laten bedrukken, maar weet je niet welke vlag je het beste kan kiezen? Kijk welke vlag voor jou het meest geschikt is.
 
Lees meer >

Klant van de maand: Sugarcity

Geplaatst door Joris op 28 juli 2017

Sugarcity is klant van de maand! En niet voor niets. Al vijf jaar lang een trouwe klant die een prachtige oude suikerfabriek heeft omgetoverd tot een schitterend bedrijventerrein, eventlocatie en binnenkort ook nog een toeristische trekpleister.
 
Lees meer >

Welke laminaatafwerking kies jij?

Geplaatst door Matthijs op 14 juli 2017

Wil jij je drukwerk door middel van een laminaatafwerking een mooie uitstraling geven en van extra bescherming voorzien? Lees hier alles over de mogelijkheden van een laminaatafwerking op jouw drukwerk!
 
Lees meer >

Textiel bedrukken, hoe werkt dat nou precies?

Geplaatst door Joris op 27 juni 2017

Voor je bedrijf of voor evenementen wil je wel eens kleding laten drukken. De uitgelezen kans om jezelf van je beste kant te laten zien. Maar hoe gaat het drukken van kleding nou precies in zijn werk? En waarom wij er soms zulke hoge prijsverschillen?
 
Lees meer >

Eerste hulp bij drukwerk aanleveren

Geplaatst door Roel op 17 mei 2017

Op de juiste manier drukwerk aanleveren is erg belangrijk voor het mooiste eindresultaat. We merken dat niet iedereen op de hoogte is van alle aanleverspecificaties en daarom gaan wij jou daar bij helpen!
 
Lees meer >

Klant van de Maand: Cloud Gallery

Geplaatst door Joris op 01 mei 2017

In de Amsterdamse Jordaan breekt Cloud Gallery door in de gevestigde wereld van kunstgalaries. We spraken met Bob Siers over hun nieuwste en succesvolle project “A Photographer’s Journal” waarin 45 jonge fotografen de huidige generatie portretteren.
 
Lees meer >

Luxe visitekaartjes

Geplaatst door Joris op 01 mei 2017

Het visitekaartje is het meest bestelde product in de wereld van drukwerk. Je hebt ze in alle soorten en maten en in elke prijsklasse. Het is een belangrijk stukje drukwerk omdat je daarmee ook een eerste indruk achterlaat bij je zakelijke relaties. Juist daarom wil je geen standaard kaartje maar een kaartje dat iets extra’s uitspreekt.
 
Lees meer >

Stansen

Geplaatst door Joris op 27 maart 2017

Je drukwerk stansen is een mooie manier om een extra effect toe te voegen aan je ontwerp. Zo verander je een flyer direct in een custom made ontwerp of voeg je een extra dimensie toe aan je visitekaartje. Maar hoe gaat dat nou precies in zijn werk? En wat is er allemaal mogelijk?
 
Lees meer >

Klant van de maand: Nedelko

Geplaatst door Joris op 28 februari 2017

Sinds een paar jaar leveren we met veel plezier het drukwerk voor Nedelko. Een Europese speler op het gebied van elektrotechnische producten. We spraken met marketing manager Niels die vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht zijn producten in heel Europa aan de man brengt!
 
Lees meer >

Gebruik van deze site betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert - Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Drukbedrijf.nl cookies - privacy policy