Zoeken op auteur: 'Matthijs'


Trotse partner van Museum Rotterdam

Geplaatst door Matthijs op 18 januari 2018

Voor de nieuwe tentoonstelling \"Hotel New York; Story of pioneers\" mogen wij het drukwerk verzorgen. In de vroege morgen van 18 januari is de nieuwe tentoonstelling bekend gemaakt.
 
Lees meer >

Bouwsubsidie Nederland, Klant van de Maand!

Geplaatst door Matthijs op 31 oktober 2017

Voor de maand oktober is Bouwsubsidie Nederland verkozen tot klant van de maand. Al enkele jaren worden de diensten van Drukbedrijf ingezet voor drukwerk, ontwerp en advies. Onlangs heeft Drukbedrijf nog een heel huisstijl pakket mogen ontwerpen en drukken.
 
Lees meer >

Welk papier past bij jouw drukwerk?

Geplaatst door Matthijs op 23 oktober 2017

Op zoek naar het juiste papiersoort voor de trouwkaarten, geboortekaartjes of visitekaartjes? Lees hier alles over speciaal papier. Van goudkarton tot linnenpersing en van kraftpapier tot eenzijdig gestreken sulfaatkarton.
 
Lees meer >

Welke vlag voldoet aan jouw wensen?

Geplaatst door Matthijs op 30 augustus 2017

Ben jij van plan om je bedrijf extra te promoten door een vlag te laten bedrukken, maar weet je niet welke vlag je het beste kan kiezen? Kijk welke vlag voor jou het meest geschikt is.
 
Lees meer >

Wat is laminaatafwerking?

Geplaatst door Matthijs op 14 juli 2017

Wil jij je drukwerk door middel van een laminaatafwerking een mooie uitstraling geven en van extra bescherming voorzien? Lees hier alles over de mogelijkheden van een laminaatafwerking op jouw drukwerk!
 
Lees meer >

Gebruik van deze site betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert - Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Drukbedrijf.nl cookies - privacy policy