Zoeken op auteur: 'Joris'


De Nederlandse Kampeerautoclub, Klant van de Maand!

Geplaatst door Joris op 18 september 2017

De Nederlandse Kampeerautoclub is klant van de maand. Sinds enkele jaren een trouwe klant van Drukbedrijf dat ook geresulteerd heeft in een leuke samenwerking. Een bedrijf dat gebruik maakt van ons volledige assortiment en service!
 
Lees meer >

Sugarcity, Klant van de maand!

Geplaatst door Joris op 28 juli 2017

Sugarcity is klant van de maand! En niet voor niets. Al vijf jaar lang een trouwe klant die een prachtige oude suikerfabriek heeft omgetoverd tot een schitterend bedrijventerrein, eventlocatie en binnenkort ook nog een toeristische trekpleister.
 
Lees meer >

Hoe werkt het bedrukken van kleding?

Geplaatst door Joris op 27 juni 2017

Voor je bedrijf of voor evenementen wil je wel eens kleding laten drukken. De uitgelezen kans om jezelf van je beste kant te laten zien. Maar hoe gaat het drukken van kleding nou precies in zijn werk? En waarom wij er soms zulke hoge prijsverschillen?
 
Lees meer >

Cloud Gallery, klant van de maand!

Geplaatst door Joris op 01 mei 2017

In de Amsterdamse Jordaan breekt Cloud Gallery door in de gevestigde wereld van kunstgalaries.
We spraken met Bob Siers over hun nieuwste en succesvolle project “A Photographer’s Journal” waarin 45 jonge fotografen de huidige generatie portretteren.
 
Lees meer >

Afwerkingen voor visitekaartjes

Geplaatst door Joris op 01 mei 2017

Het visitekaartje is het meest bestelde product in de wereld van drukwerk. Je hebt ze in alle soorten en maten en in elke prijsklasse. Het is een belangrijk stukje drukwerk omdat je daarmee ook een eerste indruk achterlaat bij je zakelijke relaties. Juist daarom wil je geen standaard kaartje maar een kaartje dat iets extra’s uitspreekt.
 
Lees meer >

Drukwerk stansen

Geplaatst door Joris op 27 maart 2017

Je drukwerk stansen is een mooie manier om een extra effect toe te voegen aan je ontwerp. Zo verander je een flyer direct in een custom made ontwerp of voeg je een extra dimensie toe aan je visitekaartje. Maar hoe gaat dat nou precies in zijn werk? En wat is er allemaal mogelijk?
 
Lees meer >

Nedelko, klant van de maand!

Geplaatst door Joris op 28 februari 2017

Sinds een paar jaar leveren we met veel plezier het drukwerk voor Nedelko. Een Europese speler op het gebied van elektrotechnische producten. We spraken met marketing manager Niels die vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht zijn producten in heel Europa aan de man brengt!
 
Lees meer >

Lettertypes van A tot Z

Geplaatst door Joris op 27 februari 2017

Ooit nagedacht over de invloed van een lettertype? Verschillende studies tonen aan dat een lettertype zeer bepalend is voor de uitstraling van je merk. Bedenk dus goed welke lettertypes je gaat gebruiken want deze bepalen niet alleen je merk maar ook de indruk van je logo, website en alle andere ontwerpen.
 
Lees meer >

De Filmhallen, klant van de maand!

Geplaatst door Joris op 31 januari 2017

Sinds de oprichting van De Filmhallen is Drukbedrijf.nl trotse leverancier van de De Filmhallen. We gingen op bezoek bij Julien en vroegen hem hoe De Filmhallen zich de afgelopen twee jaar heeft ontwikkeld.
 
Lees meer >

Gebruik van deze site betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert - Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Drukbedrijf.nl cookies - privacy policy