Zoeken op auteur: 'Huub'


Inspiratie nodig voor je menukaart?

Geplaatst door Huub op 17 januari 2017

Als restaurant of café kun je niet zonder een menukaart. Maar deze moet natuurlijk wel bij je zaak passen. Wil je een klassieke kaart of een moderne, gevouwen of niet gevouwen? Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Dus neem de tijd om een juiste keuze te maken. De menukaart bepaalt mede het imago van je horecagelegenheid.
 
Lees meer >

Je eigen logo ontwerpen?

Geplaatst door Huub op 16 december 2016

Ga je een eigen bedrijf starten? Dan kun je natuurlijk niet zonder logo. Een logo ontwerpen staat dan ook bovenaan op je agenda. Met een bedrijfslogo creëer je een eigen identiteit, zorg je voor herkenning en trek je nieuwe klanten aan.
 
Lees meer >

PMS kleuren

Geplaatst door Huub op 14 december 2016

We krijgen steeds vaker vragen of wat PMS kleuren nou precies zijn en hoe je die moet gebruiken in je drukwerk. Niet iedereen is hiervan op hoogte maar het is wel handig om te weten omdat het een mooie toevoeging kan zijn voor je drukwerk. Dus waarom zou je eigenlijk PMS kleuren gebruiken?
 
Lees meer >

Gebruik van deze site betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert - Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Drukbedrijf.nl cookies - privacy policy