Zoeken op auteur: 'Britt'


Wat is textielframe?

Geplaatst door Britt op 27 juni 2018

Wil je graag op een duidelijke, maar originele manier je bedrijfsmotto- of logo in je kantoorinterieur verwerken? Voortaan je eigen beursstand kunnen opbouwen zonder zware materialen nodig te hebben? Of gewoon iets moois aan je eigen huis of tuin toevoegen zonder gelijk met zware doeken of canvasschilderijen te moeten sjouwen? Ontdek in deze blog alle mogelijkheden die het textielframe je te bieden heeft.
 
Lees meer >

Twelve, Klant van de Maand!

Geplaatst door Britt op 06 juni 2018

Voor de maand mei is Twelve verkozen tot klant van de maand. Twelve is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alle vormen van betaalsystemen. Drukbedrijf mocht de rebranding van Twelve voor haar rekening nemen en dat is, al zeggen we het zelf, meer dan gelukt.
 
Lees meer >

Wat is het verschil tussen een flyer, folder en brochure?

Geplaatst door Britt op 17 april 2018

Beslissen of je nu een flyer, folder of toch een brochure moet inzetten voor je bedrijfscommunicatie blijft een lastige keuze. Het is namelijk lang niet altijd duidelijk wanneer je de één wel of juist niet inzet. In deze blog leggen we het je haarfijn uit wat het verschil is tussen een flyer, folder en brochure en in welke situaties je het best voor de één of de ander kan kiezen.
 
Lees meer >

Loetje, Klant van de Maand!

Geplaatst door Britt op 26 maart 2018

Voor de maand maart is Loetje verkozen tot klant van de maand. Al tientallen jaren kun je hier genieten van hun lekkere maaltijden, met als meest bekende gerecht de ossenhaasbiefstuk. Als huisdrukker van Loetje hebben we onlangs een geheel nieuwe huisstijl mogen drukken. Hier zijn wij natuurlijk best trots op!
 
Lees meer >

Wat voor drukwerk wordt er allemaal gebruikt op een festival?

Geplaatst door Britt op 20 maart 2018

Het organiseren van een evenement heeft veel voeten in de aarde en soms zie je door de bomen even het bos niet meer. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met de meest essentiële drukwerkzaken waarmee het evenement extra goed tot zijn recht komt!
 
Lees meer >

Gebruik van deze site betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert - Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt Drukbedrijf.nl cookies - privacy policy